tag:blogger.com,1999:blog-4459807386673876568.post6429688209640741327..comments2023-09-30T16:31:33.412+02:00Comments on Mevrouw Money Wenkbrauw: Kaaslogje voor de lolMevrouw Money Wenkbrauwhttp://www.blogger.com/profile/09271956690359267056noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4459807386673876568.post-1765628358450328862017-02-14T10:37:23.473+01:002017-02-14T10:37:23.473+01:00Snij de kaas altijd met een dunschiller. Wel klein...Snij de kaas altijd met een dunschiller. Wel kleine, maar dunne plakjes. Hij heeft de schiller bovenaan zitten en niet opzij. Zijn volgens mij nog te koop bij AH<br />Groet MiekeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4459807386673876568.post-74239167659437955402017-02-13T10:02:02.216+01:002017-02-13T10:02:02.216+01:00Wat een goed idee om een dunschiller te gebruiken ...Wat een goed idee om een dunschiller te gebruiken als kaasschaaf. Dat ga ik ook eens proberen. Wij hebben twee kaasschaven. Eentje maakt wat dikkere plakken, en eentje juist dunnere.<br /><br />HuisvlijtNicole Orriƫnshttps://www.blogger.com/profile/02061262281050363451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4459807386673876568.post-30172243916809680882017-02-12T12:48:45.086+01:002017-02-12T12:48:45.086+01:00Die zonder blad is voor jonge kaas, die is vochtig...Die zonder blad is voor jonge kaas, die is vochtiger en plakt daardoor meer aan het blad. Met blad is voor meer belegen tot oude kaas. Voor overjarige/brokkelkaas heb je juist weer een kaasrasp.Kaaskopjenoreply@blogger.com