Geld verdienen: Klezzer

Verdiensten ingezakt

Ik heb een tijdje aardig wat bijverdiend met Klezzer. Dan moet je niet aan salaris-achtige bedragen denken, maar meer aan een klein zakcentje. Sinds eind 2017 verdient Klezzer minder goed. Het bedrag dat wekelijks in de spaarpot komt is gedaald en het aantal schrijvers is gestegen.

Kun je nog geld verdienen met Klezzer?

Toch kun je, als je actief schrijft, nog wel wat verdienen met Klezzer. Je moet er dan voor zorgen dat je elke week in de Top 3 van de Schrijver van de Week eindigt. Afhankelijk van hoeveel punten jij bij elkaar geschreven hebt die week en hoeveel anderen hebben geschreven, kun je dan een bonus verdienen van €2,50. Als je je reviews dan ook nog het actief deelt, kun je nog €0,75 extra verdienen.
Die bonussen zijn op het moment eigenlijk het enige interessante.

Hoe werkt Klezzer?

Bij Klezzer kun je geld verdienen door het schrijven van reviews of kopersgidsen. Bij Klezzer zijn webshops aangesloten. Het is een site met kopersgidsen en reviews. Als er via de site van Klezzer iets bij een webshop wordt gekocht, krijgt Klezzer daar een bedrag voor. Een deel van dat geld wordt wekelijks uitgekeerd aan de reviewschrijvers. En jij kunt één van die reviewschrijvers worden.
Je verdient elke week geld met elke review die je hebt geschreven ongeacht voor welk product je een review hebt geschreven, en ongeacht hoe lang het geleden is dat je die review hebt geschreven.

Het verschil met andere sites met reviews is, dat je alleen een review kunt schrijven als je inlogt met een profiel (van facebook, linkedin of met je e-mailadres). Bovendien worden reviewers gestimuleerd om eigen foto's te plaatsen van het product. Dat is om valse reviews te voorkomen. Sinds kort kun je wel ook anoniem reviews plaatsen, je moet daarvoor nog steeds wel inloggen (met je e-mailadres).

Wat moet je doen om geld te verdienen met Klezzer?
1. Meld je aan via deze link. Je krijgt dan meteen een bonus van 1euro.
2. Schrijf een review of kopersgids en publiceer deze.
3. Eventueel herhaal je stap 2 zo vaak als je wil, maar dat hoeft niet.
4. Elke week krijg je geld voor al je reviews (niet alleen de nieuwe).
5. Zodra je een tientje hebt, kun je uitbetaling aanvragen en stort Klezzer het geld op je rekening (dat gaat snel).

- Je kunt ook geld verdienen als andere mensen zich via jou aanmelden en reviews schrijven.
Degene die zich aanmeldt via jouw link verdient er geen cent minder om, maar jij krijgt er wel wekelijks een kleine bonus voor.

- Hoe beter de review die je schrijft (meer woorden, foto's, plus- en minpunten), hoe meer je verdient.

- Er zijn bonusproducten waarvoor je extra geld kunt verdienen als je een review schrijft.

- Elke week worden er verschillende bonussen uitgekeerd, bijvoorbeeld aan de Top-10 van schrijvers van die week of aan de Top-10 verspreiders van die week.

Als je even je best doet, eindig je in zo'n Top-10 en heb je een bonus te pakken.

Hoeveel verdien je met Klezzer?
Hoeveel je verdient hangt af van hoeveel je schrijft. In 2017 was ik nauwelijks actief op Klezzer en verdiende ik toch bijna €90,-. Ik had in de maanden daarvoor wel zo'n 30 reviews geschreven en er hebben een paar mensen zich via mij aangemeld. Aan allebei (reviews en aanmelders) blijf je dus verdienen.
Als je heel actief bent op Klezzer kun je €14,- per maand verdienen. Momenteel moet je daarvoor elke week reviews schrijven en bovenin de Top-10 eindigen.

Klezzer worstelt op het moment heb ik het idee. Voor de schrijvers betekent dat dat de gewone inkomsten laag zijn. Maar het is wel behoorlijk makkelijk om in de Top-10 te eindigen. Daarvoor hoef je alleen maar een review te schrijven. Dan heb je meteen een bonus te pakken. En mocht het beter gaan met Klezzer, dan stijgen je gewone inkomsten vanzelf. Maar ik weet niet of dat ooit gaat gebeuren. Tot die tijd moet je het schrijven van reviews vooral leuk vinden. Want de tijd die je erin moet steken, staat niet in verhouding tot het geld wat je ervoor krijgt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten