1 februari 2016

Online geld verdienen met Klezzer

Ik heb mijn eerste betaling van Klezzer ontvangen. Half november 2015 meldde ik me aan en sindsdien schreef ik een vijftal reviews. Elke week groeide mijn saldo met een klein bedrag, ook als ik die week niets geschreven had. De laatste weken werd het bedrag waarmee mijn saldo groeide overigens gestaag groter (de groei ging dus steeds sneller).

Op zondag 31 januari overschreed mijn saldo de 'magische grens' van tien euro. Ik vroeg uitbetaling aan, en meteen de volgende dag (vandaag dus) werd het bedrag bijgeschreven op mijn bankrekening.

Ik ben wel tevreden met Klezzer. Je wordt niet slapend rijk, maar je kunt er wel wat mee verdienen en de inspanning is relatief laag. Je saldo groeit door, ook als je er een poosje helemaal geen tijd in steekt. Het gaat tot nu toe niet heel snel (Euroclix* gaat bij mij ongeveer twee keer zo snel), maar als de stijgende trend van de afgelopen weken aanhoudt, gaat het binnenkort net zo snel. En er gaat minder tijd in Klezzer zitten dan in Euroclix.

Elk half miljoen begint met een tientje.


Geld verdienen met Klezzer in het kort
1. Meld je aan via deze link met je profiel van facebook of linkedin*.
2. Schrijf een review of kopersgids en publiceer deze.
3. Eventueel herhaal je stap 2 zo vaak als je wil, maar dat hoeft niet.
4. Elke week krijg je geld voor al je reviews (niet alleen de nieuwe)
5. Zodra je een tientje hebt, kun je uitbetaling aanvragen en dan stort Klezzer het geld op je rekening (dat gaat snel).

Klezzer; iets uitgebreider
Klezzer is een site met kopersgidsen en reviews. Het verschil met andere sites met reviews is, dat je alleen een review kunt schrijven als je inlogt met een profiel (van facebook of linkedin). Bovendien worden reviewers gestimuleerd om foto's te plaatsen van het product. Dat is om valse reviews te voorkomen.

Je kunt geld verdienen op Klezzer door het schrijven van die kopersgidsen en reviews. Je moet je dan eerst aanmelden met je profiel van facebook of linkedin. Dat kan via deze link*.

Als je je hebt aangemeld kun je meteen beginnen met het schrijven van een review of kopersgids. Zodra je een review gepubliceerd hebt, deel je mee in de opbrengsten van de spaarpot. Je kunt een tekst schrijven, plus- en minpunten aangeven en een foto bij je review plaatsen.
Elke week wordt de helft van de spaarpot verdeeld onder de schrijvers. De andere helft blijft in de spaarpot en telt mee bij het saldo van de volgende week. Hoe meer en hoe beter je geschreven hebt, hoe meer je uit de spaarpot krijgt.

Daarnaast kun je geld verdienen als mensen zich via jou aanmelden bij Klezzer.

Klezzer bepaalt de kwaliteit van een review op basis van het aantal woorden, het aantal plus- en minpunten, het aantal foto's, of er een foto met QR-code verificatie aanwezig is en het aantal keren dat de review gedeeld wordt via social media. Voor een kopersgids telt het aantal woorden en het aantal keren de kopersgids gedeeld wordt via social media.Daarnaast zijn er ook nog producten waarvoor je een bonus kunt verdienen. Zodra je een tientje bij elkaar hebt, kun je laten uitbetalen (en dat doen ze dus echt).

Klezzer verdient geld doordat de aangesloten webshops een commissie betalen als er een product verkocht wordt via Klezzer. Hoe meer producten er verkocht worden, hoe meer geld Klezzer in de spaarpot doet.
Beginnen op Klezzer is eigenlijk heel simpel. Je meldt je aan* en begint met schrijven. Je krijgt meteen een euro als welkomstbonus.

*Als je je aanmeldt om geld te verdienen via een van de links in dit artikel, krijg ik ook een bonus (zou ik leuk vinden; dankjewel en succes met Klezzer.)

4 opmerkingen:

 1. Ik koop erg weinig behalve boodschappen, is het dan wel waard je op te geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het hoeft niet over nieuwe producten te gaan. Juist over spullen die je al wat langer in bezit hebt, kun je goede reviews schrijven omdat je dan al langer ervaring hebt.
  Omdat ze heel veel producten hebben, ook alledaagse zoals kookgerei, heb je vast wel een stuk of vijf dingen in huis, waarover je een review kunt schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En de review doe je namens een webshop maar daar hoef je niet perse het product te hebben aangeschaft?

   Verwijderen
  2. Nee, je schrijft niet namens een webshop. Na het lezen van je review kunnen mensen die het product willen kopen, kiezen uit verschillende webshops volgens mij.

   Verwijderen