26 juni 2015

Tic Tic Tic BOEM

Ik dacht dat het alleen maar onhandig was, dat de batterijvan mijn telefoon zo snel leegliep. Maar het bleek ook een voorbode van een potentiële ontploffing. Meneer Money Wenkbrauw constateerde een ‘opgezette’ batterij –hij stond bol als een pak zure melk-, en vaardigde een verbod uit op langer dan een half uur achter elkaar laden.

En dat terwijl ik er eigenlijk nog steeds niet uit was wat ik nou wilde. Een nieuwe telefoon, een tweedehandse, en welke versie dan, of een nieuwe batterij. Allerlei speculaties over mogelijke levensduur van de varianten in combinatie met laagste-prijs-zoektocht bij elke variant maakte het keuzeproces wat lastig. Maar nu moest er snel gekozen worden, want het belt toch wat onrustig met een kan-elk-moment-ontploffen-unit aan je oor.


Uiteindelijk was het simpel: ik heb geen nieuwe telefoon nodig, ik heb een nieuwe batterij nodig. Dus voor 12 euro (incl. verzendkosten) heb ik nu weer een werkende telefoon met de functionaliteiten die ik gebruik (bellen, kiekjes, whatsapp, navigatie, calculator, wekker, e-reader). Hij mag zo lang aan de lader als ik wil, maar dat is helemaal niet nodig.

1 opmerking:

  1. Dat is toch een leuke meevaller! Voor 12 euro weer een goed werkende telefoon. Wat apart dat zo'n batterij helemaal opzwelt trouwens...

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen