29 april 2016

Toch een voorproefje

Ongeveer twee maanden geleden, nam ik een besluit: ik ging mijn baan opzeggen. Een beslissing die nogal veel te maken heeft met waar ik op dit blog over schrijf. En toch kwam het er niet meer van. Waarom weet ik niet.

Misschien omdat je kunt twisten over hoe Mister Money Mustache het is om te stoppen met werken als je je pensioenvermogen nog lang niet bij elkaar gespaard hebt.
Misschien omdat het een trendbreuk is met wat ik tot nu toe hier geblogd heb.
Misschien omdat ik zelf nog erg moest wennen aan het idee.
Misschien omdat ik ideeën had voor een ander blog.

Hoe dan ook, gisteren was mijn laatste werkdag, vandaag de eerste van mijn nieuwe leven. Ik heb weer zin om te bloggen, ben benieuwd of dat zo blijft. Ik heb wel vaker blogs gezien die eindigen met een 'Hier-ben-ik-weer-en-vanaf-nu-ga-ik-elke-dag-schrijven-post'. Dat is niet mijn intentie, maar ik wil niets beloven. Dat is namelijk één van de redenen waarom ik hiervoor heb gekozen: even helemaal niets moeten. Eens kijken of ik de berekeningen die hieraan ten grondslag liggen kan vinden en blogable kan maken voor een een volgende post. Of misschien wordt het iets anders.

6 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je een keuze durft te maken. Terugkijkend heb ik bijna nooit spijt van mijn gemaakte keuzes en des te vaker van de niet gemaakte. Ik ben benieuwd naar je achterliggende redenen en sommen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet je al hoe je je nieuwe leven gaat inrichten? Wat is nu je zeven tot tien jaren plan? Vind het heel stoer en goed van je dat je voor jezelf kiest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow ik zou graag stoppen, kan jammer genoeg nog niet. Minder kan wel, over 5 jaar ben ik hypotheek vrij. Wat fijn voor je. Gr. Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dapper hoor!! heel veel succes en ik lees graag met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mevrouw Money Wenkbrauw6 mei 2016 om 06:55

  Dankjulliewel voor de leuke reacties.

  BeantwoordenVerwijderen