2 december 2015

Niet wachten tot Oud&Nieuw

Omdat je met bubbels echt niet moet wachten tot Oud&Nieuw, én om in Spaanse sferen te blijven. - de Sint is per slot van rekening nog in het land - én omdat er altijd wel wat te vieren valt: een mousserende-wijn-tip:
Cava Arestel

Wij hebben hem laatst mogen proberen, en werden er echt door verrast. Hij was zo goedkoop (minder dan drie euro bij de Lidl) dat we er qua smaak echt niets van hadden verwacht. Hij zat in een goede fles (om te sabreren) en er zouden bubbeltjes uit geschonken kunnen worden, en zo zou hij bijdragen aan de feestvreugde. De smaak was dit keer minder belangrijk.

Tegen onze verwachting in, was de cava eigenlijk best lekker, lekker fris. En verder was hij alles wat we verwacht hadden: feestelijk. Dus als je binnenkort iets vieren wil, haal dan wat Cava Arestel in huis, en bouw dat feestje. Duur is het niet. Drink hem goed koud, verwacht geen champagne, en geniet van de Spaanse tinteling. Salud!

Waarom de etiketten verschillen is niet duidelijk, maar dat mag de pret niet drukken.

3 opmerkingen:

  1. Joh...dit kan zo in die Telfort reclame; dat die man een fles van 3 euro staat te sabreren met zijn oude familiesabel. Moest er werkelijk even om glimlachen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen