25 november 2015

Uitbetaaldag +

Gisteren was het weer uitbetaaldag. Voor mij en waarschijnlijk ook veel anderen was het een bijzondere uitbetaaldag omdat de eindejaarsuitkering ook is uitbetaald. Toch altijd leuk om te zien als er zo'n flink bedrag op je rekening wordt bijgeschreven.

Ik ga het waarschijnlijk allemaal in mijn 'vrijlevenvermogen' storten. Ik moet nog even kijken of ik met mijn gewone salaris en automatische storting tbv mijn vrijlevenvermogen uitkom met alle decemberuitgaven, maar ik denk het nét wel. Extra sparen zal er aan het einde van de maand niet inzitten, maar als ik nu mijn hele eindejaarsuitkering extra spaar, hoeft dat ook niet.

5 opmerkingen:

 1. heerlijk zomaar extra geld.. hebben we beide niet helaas. geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had gisteren ook de eindejaarsuitkering. Ik heb er even goed naar gekeken want vandaag alweer afgeboekt naar mijn groene beleggingen en begin van de maand nog een deel naar mijn indexfonds en dan staat er op de gewone rekening alleen nog geld voor vaste en variabele lasten. Zo is het er en zo is het weer weg. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eindejaarsuitkeringen komen hier pas in december. Nog even wachten dus. Voor een deel worden ze gebruikt voor de jaarlijkse wintersportvakantie! De rest wordt gespaard voor een extra aflossing op de hypotheek. Ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal mijn man eens vragen of hij het ook heeft gehad. Als zzp-er krijg ik het niet.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ...ik kreeg gisteren mijn geld maar de eindejaarsuitkering was er (nog) niet bij....
  Gelukkig komt de AOW-uitkering altijd leurig op tijd ��
  Groet, Thea

  BeantwoordenVerwijderen