5 juni 2015

Nieuwe telefoon

Ik moet op zoek naar een nieuwe telefoon. Het is jammer want ik heb geen behoefte aan een hippere of snellere telefoon. Ik vind het prettig dat mijn huidige telefoon niet meer de nieuwste is en ik dus niet heel erg hoef op te letten wat ermee gebeurt.
Maar ja, de batterij is niet meer goed. Hij houdt het nu geen halve dag meer vol na een hele nacht aan de lader en dat is toch te ongemakkelijk.
Straks als ik tijd heb, maar eens op zoek naar een telefoon met goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik heb ervoor gereserveerd dus wat dat betreft is het niet erg, maar ik houd het geld het liefst zo lang mogelijk op mijn rekening.

6 opmerkingen:

 1. Mijn telefoon kostte een tientje bij de bekende grote elektronica boer, en de batterij houdt het met gemak een week uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Batterijen zijn ook los te koop. Ff googlen.
  Groeten See

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond een recente aanbieding bij ben erg mooi - een iphone 5C en een abonnement voor twee jaar. Het totaalbedrag in die twee jaar is zelfs iets lager dan wat ik momenteel betaal voor mijn losse iphone en een abonnement met evenveel minuten en data. Rondshoppen dus, zou ik zeggen - en vergelijken op totaalprijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een nieuwe batterij is idd misschien wel een lonende optie, als je verder tevreden bent over je toestel!

  BeantwoordenVerwijderen