2 juni 2015

Scholier

Vandaag was ik voor mijn werk op de Provada. Dat is een beurs voor vastgoedprofessionals. Ik heb daar als een scholier rondelopen. Nou heb ik niet de illusie dat mensen mij qua leeftijd nog in die groep plaatsen, maar er hing een grote rugzak op mijn rug.
Ik heb echt grotemensentassen geprobeerd, maar ik kan er gewoon niet mee omgaan. Bij alle andere tasvormen heb ik of een hand of een schouder in een bepaalde positie nodig om het ding op zijn plaats te houden, en dat vind ik heel onhandig. Goed, een rugzak dus.
Normaal als ik zakelijke afspraken heb, loopt het ding niet zo in de gaten, want zodra ik gearriveerd ben, gaat de rugzak op de grond. Maar op een beurs loop je rond en dan kan hij niet op de grond.

Er was een garderobe. Maar daar vroegen ze maar liefst 3,50 voor het opbergen van mijn tas. Dat vind ik duur, dat heb ik er niet voor over. Dus heb ik met mijn rugzak op mijn rug daar rondgelopen. Een beetje weirdo voelde het wel en rijk word ik er niet van want dit is een eenmalige besparing. Maar toch.

2 opmerkingen:

  1. Zo herkenbaar, ik heb gelukkig weinig zakelijke verplichtingen waarbij ik een tas nodig heb; ik ga hooguit 2 per maand naar kantoor. Omdat mijn favoriete rugzak te klein is voor m'n kantoorspullen, neem ik dan een aktentas mee. Als er bij een prive uitstapje al een tas meegaat, dan alleen de rugzak. Maar vaak kan ik het af met m'n telefoon en een portemonai in m'n broekzak. Is er groter sjouwwerk nodig dan neem ik m'n man of een van onze grote kinderen mee. JBR

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zijn rugzakken die professioneel uitzien, en zelfs nog aan een fietsgehangen kunnen worden. Is dat een mooi verjaarskado misschien?

    BeantwoordenVerwijderen