31 augustus 2015

Korte bespaartip

Stem je menu af op wat er in de aanbieding is. Let wel op dat je uiteindelijk niet duurder uit bent dan normaal. Biefstuk is ook in de aanbieding soms nog duurder dan bijvoorbeeld gehakt. Als je normaal nooit biefstuk eet, bespaar je dan dus toch niet door het te kopen als het in de aanbieding is.

En: Hamster met verstand.

3 opmerkingen:

 1. Hamsteren gebeurd hier nooit overdreven groot en alleen met spullen die we anders ook gebruiken. Wel een keer luxe met melk met smaakje nu, i.p.v de biologische melk. Zo heel af en toe doen we dat en dan gewoon 2x1 pak om van te genieten (niet ik, maar dochter) Druiven en prei en zuivelspread i.p.v vleeswaar. Voelt ook luxe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gebeurt met regelmaat dat ik in een winkel een pakje vlees of groente ziet met 35% korting daar plan ik dan meteen een maaltijd omheen.. maar natuurlijk alleen spullen die we normaal ook zouden kopen.

  Is er een aanbieding die echt waanzinnig in de aanbieding is en we altijd gebruiken dan slaan we wel groter in.

  Zo koop ik altijd de koffie pads bij de He-ma, deze hadden ze een poosje terug in XXL zakken 50 stuks (normaal 46) voor 2,- maar via de website kon je kopen met 20% korting, kijk dat is leuk! 4 pads meer en korting.. dan sla ik wel meteen in, koffie drinken we nl iedere dag.
  Kan nu weer wachten op de volgende aanbieding ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit doe ik gelukkig al wel. Het is ook best handig om je door de aanbiedingen te laten inspireren vind ik.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen