11 juli 2018

Onderbroekenabonnement

Zijn jullie hem ook al tegen gekomen? De reclame voor het onderbroekenabonnement? Ik moet toegeven dat ik het een niet al te vervelende reclame vind om naar te kijken. Meneer Money Wenkbrauw heeft onlangs weer eens bevestigd dat hij niet zo'n lezer is en dus eigenlijk nooit mijn blogs leest. Ik heb - o ruimhartigheid - gezegd dat ik dat niet erg vind. Nu kan ik mooi dit soort bekentenissen doen.

Een best leuke jongeman prijst in die reclame in z'n onderbroek (telkens een andere, én één keer zonder) een onderbroekenabonnement aan. Ik weet dat dat soort services populaire businessplannen vormen tegenwoordig, maar serieus?! Wie wil er nou elke maand een nieuwe onderbroek? Je verslijt er toch ook niet elke maand een?

Ik vind mezelf nog steeds niet zo'n beste consuminderaar. Ik denk eigenlijk dat ik dat nooit zal worden. Maar dit vind ik toch echt onvoorstelbaar.

6 opmerkingen:

 1. Alleen al vanwege de platte, ordinaire naam zal ik ze nooit voor mijn vriend kopen (en hij zelf ook niet zei hij al).
  Aan die reet....... tsja

  Cath

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet zeggen dat ik de boxers niet bizar duur vind. Zeker voor iets dat ook nog eens gratis thuis gestuurd wordt. Ik kan mezelf maar zo eens voorstellen dat dit best wel gaat lopen. Zeker omdat je elk moment kan opzeggen. Als je toch nieuwe onderbroeken nodig hebt kan je het best een halfjaartje doen. Kost je dan ongeveer €50 voor 6 onderbroeken. Bjorn Borg is duurder zullen we maar zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is per boxer minder duur dan ik dacht, maar nog altijd duurder dan de laatste boxers die we voor Meneer kochten (niet van de oude tennisser dus).

   Verwijderen
 3. Lekker goed voor het milieu....echt onvoorstelbaar vind ik dit soort dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vrees dat er nog steeds veel mensen zijn die daar niet over nadenken.

   Verwijderen