15 mei 2015

Klik

Ik struin regelmatig het internet af naar nieuwe tips. En soms kom ik dan leuke en inspirerende blogs tegen, zoals deze: In 10 jaar financieel onafhankelijk. Ik heb er goede tips gevonden, en ik vind het ook wel bemoedigend om te zien dat ik niet de enige ben met een dergelijk plan.

Ik heb in mijn online-jaren een houding ontwikkeld waarbij ik nevernooitniet op advertenties klik. Dat verandert nu een beetje. Als ik tegenwoordig een leuk blog lees, klik ik wel eens op een advertentie, omdat ik weet dat dat de schrijver wat oplevert. Ik heb plezier aan het blog, en zo doe ik er wat voor terug. Kleine moeite, klein plezier, maar het is in ieder geval iets.

3 opmerkingen:

 1. Je hebt een interessant blog om te lezen, zelf zijn we ook aan het nadenken/ surfen en lezen over dit soort zaken...
  Wat een veranderende houding inderdaad om ook eens te klikken omdat je weet dat het voor de schrijver wat oplevert. Dat zal ik ook eens doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste 30-er, ik zou trouwens ook best wel eens op jouw blog willen reageren, maar ik wil dat alleen doen met met naam/url of anoniem en dat kan op jouw blog niet. Is natuurlijk jouw keuze, maar dan weet je wat mij tegehoudt om te reageren. (Ik ben trouwens 39)

   Verwijderen
 2. Mevrouw Money Wenkbrauw15 mei 2015 om 20:56

  Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen