4 januari 2017

2017 it is.

Tja, goede en leuke voornemens. M'n hoofd staat er wel weer naar om hier weer te gaan bloggen. En het is er ook het moment voor, zo in het begin van het nieuwe jaar. Maar waar pak ik de draad weer op?
Gewoon hier en nu met meteen een ongemakkelijke 'bekentenis' of eigenlijk twee: ik kan mijn portemonnee niet vinden, én daardoor weet ik niet hoe ik er nu precies financieel voor sta. Ik word er onrustig van. Ik twijfel of ik hier de verzuchting zal plaatsen:
"Hoe zorg ik er nou toch voor dat ik in 2017 m'n portemonnee niet meer kwijtraak?" 
Ik weet inmiddels uit ervaring dat het voornemen om hem voortaan  altijd op een vaste plek te leggen niet werkt. En ik weet dat ik eigenlijk geen zin heb in goedbedoelde adviezen. Voor je het weet zitten er zweverige tussen. Maar ja als je iets op het wereldwijde web gooit met een vraagteken erachter is het ook zo wat om de antwoorden te negeren. En als ik m'n portemonnee écht niet meer kwijt wil raken, ... , zal ik hem toch eerst moeten vinden. Dus ik wens jullie allemaal een mooi 2017 met heel veel geluk en ga mijn portemonnee zoeken.

9 opmerkingen:

 1. Leuk dat je er weer bent! Je portemonnee vind je vast wel weer terug :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je toe dat de inhoud van je portemonnee in de loop van 2017 niet meer significant bepalend is voor je financiële situatie ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nee, hoor om hem niet meer kwijt te raken hoef je 'm niet weer te vinden. Hij is nu kwijt en dus kun je 'm niet nog een keer kwijt raken. :) Dus om 'm niet nog een keer kwijt te raken moet je nu stoppen met zoeken.
  Zo, weer een wereldprobleem opgelost. Mijn goede voornemens voor 2017 zijn afgerond en dat in de eerste week van januari al. Overkomt me niet heel vaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk vind je hem snel! Ik gooi 'm eigenlijk altijd in m'n tas, maar ik gebruik hem ook bijna niet, dus dat scheelt. Bovendien is hij behoorlijk aan de maat, dat maakt ook wel dat hij moeilijk kwijt te raken is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik moet er wel om lachen. Mevrouw Alleen Maar Wenkbrauw....

  Gelukkig ben ik noooooooit wat kwijt! Ahem....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met zoeken! De portemonnee duikt vast wel weer ergens op.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Opgelucht kan ik jullie melden dat ik mijn portemonnee gevonden heb. Zoals het bijna altijd gaat: op een moment dat ik niet aan het zoeken ben (in de broekzak van een joggingbroek die ik heel even voor het douchen had aan gehad omdat het zo koud was in huis).
  Nog even voor wat verheldering zorgen: in mijn portemonnee zat mijn pinpas en die had ik nodig om in te loggen om te kijken of de laatste uitgaven van het jaar inderdaad zo binnen de perken gebleven waren als ik dacht. En ook dat was een opluchting.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig! Blij dat alles toch weer op zijn pootjes terecht gekomen. En nu maar hopen dat je portemonnee niet nog eens pootjes krijgt dit jaar ;-)

   Verwijderen